Dagarna fyra..

Vi började julen i Torsdags eftermiddag med middag hemma hos min kära mor. Alla syskonen med familjer samlade, mycket trevligt. Köttbullar, lax, ägghalvor och gryta mm.

Julafton så åkte vi till Siri och blev bjuden på grötfrukost, Fredriks syskon m fam och Göran och Lena kom oxå, där träffade vi även Åsa och Monika som tittade förbi. Monika hade med sig punchkaka som vi fick smaka till kaffet=) Inte så dumt! Sen så var det att åka hem för att fortsätta kvällen hos bror. Där var vi samlade mina syskon, Bittas familj och pappa och Margit. Fullt hus med andra ord men fortfarande väldigt trevligt, även tomten tittade förbi! Tobben hade väldigt bestyr med att kolla vem som var bakom masken: Det är inte tomten det är Sven!!! Gullunge=)

Igår så var vi bara hemma och hade det lugnt och skönt, Pappa, Margit, Marie och Ida var hos oss hela dagen. Vi körde in en massa ved och så åt vi en massa, drack gott och spelade kort och tvspel!

Idag så var det skördefest på bygdegården, ett väldigt kort snabbt luciatåg, lek, uppträdande av byns barn och fika. lotteri och auktion i vanlig ordning. Sen så var det bara att köra Marie och Ida på bussen (som va sen)..

Nu e de kväller å Malle e trött, blir skönt att få åka på jobbet och vila upp sig i morgon=)

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja, julen går fort, men i måra ska det firas igen!! :)

2010-12-27 @ 12:25:45
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0