Såå glad

Ja, det är jag, över att varje dag se fram emot att få gå in på våran fina blogg och se om ni skrivit nått:) Och nästan varje dag så är det ett nytt inlägg, inte som att få träffa er varje dag men nästan:)

Den här veckan har jag inte mått så bra, otroligt trött och hängig! Idag har jag ont i halsen och har börjat snora så det är nog de som har legat å lurat, men jag är ju inte förskyld mer en en dag så imorgon är jag pigg och frisk igen:)

Tänkte dra in till stan i morgon på dan, eftersom jag gärna vill fira våran 18-åring! Kan ni fatta att världens sötaste lilla Sandra blir 18!!!! det var ju nyss hon var 3! Imorgon kväll är J&E bjuden på partaj till Isac och på söndag så ska dom till Per på kalas! Tänkte gå till Bitta på klädparty söndag med och så hoppas jag att Madde kommer efter det!

Ikväll blir det att bara va hemma, mysa å vila så jag är frisk imorgon:)

Tycker vi har varit duktiga och stegat på bra, fattas lite steg för mig idag men det är ju många timmar kvar av dygnet än. Det blir väl Bulgarien eller nått, eller hur brudar:) Jag tar med en par vindunkar till E-tuna helgen så ska jag nog kunna övertala er till det mesta:):)

Kommentarer
Postat av: Lilian Olofsson Söderman

Wow, grattis Sandra!!!:o) Vad roligt!:o) Hälsa från oss!



Jag håller med dig, Malle! Jag blir också jätteglad av att gå in och kunna läsa när ngn av er skrivit - känns närmare på ngt sätt :o)



Bamsekram och krya på dig nu, vännen!:o)

2009-09-04 @ 21:06:43
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se
Postat av: Madde

Jag kommer i måra!! Jamen ja e inte så svårövertalad, men ja ta gärna lite vin ändå!! Ja ta me nåra också så kanske vi kommer ännu längre!! ;)

2009-09-05 @ 15:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0