Alltid helg hos mig! ...eller är det alltid vardag?

Sista dagen i månaden - om jag ska klara stegen för september behöver jag komma upp i 30 853 idag! Undrar hur många steg "midjemåttsmannen" i Östersund tar en vanlig dag? Lever han? Den jag menar är den smala skäggiga lilla gubben som gick och gick och gick - hela dagarna. Filip och Fredrik träffade honom för ett par år sedan i sin serie "100...eh vad hette den??? Sveriges 100 knäppaste människor iaf. Östersund hade en hel del att bjuda på! Jag tror jag måste leta reda på det avsnittet och OM jag kan ska jag lägga till det på Facebook - eller länka här. Det är sevärt! :)

Helgen? Magnus jobbade men jag och grabbarna fick besök av "Mmma" och "Finger i munnen". Moffa fyllde år så vi uppvaktade honom - både lördag och söndag. Vi hann inte med tårta på lördagen - så det blev sent på söndagkväll istället. Kalle var så underbart charmig när de kom på lördan. Han och jag hade gjort iordning ett paket till moffa och placerat det på vedspisen i köket. När det var dax för uppvaktning så frågade jag Kalle om han ville ge moffa något? Då "ropade" han på moffa - tog honom i handen - och gick fram till paketet och pekade på det. Jag = varm inombords. Sen satt de i soffan och Kalle var så med på att det var moffas paket - inte något som han själv skulle få öppna/leka med. Han bara satt andäktigt och tittade på medan moffa öppnade paketet och berättade sen vad som fanns i osv...

På sönda´n åkte vi in till stan och hälsade på Magnus på VillaMax. Där var det lugnt och skönt. Det kom ca 4000 besökare av önskade 8000. Så det var nog ingen succé kanske. Jag tog lite brochyrer om fönster...den bistra sanningen kommer ju att komma krypande närmare och närmare...och närmare... Vi har ju så få och små fönster också!!!

Måste bara få berätta att Kalle pratar i TRE-ords meningar nu!! På sitt egna sätt såklart! "Pappa ouiiiiiii huusch" :) Någon som vill ha en översättning? "Jag åkte rutchkana med pappa på badhuset" :) :)


Kommentarer
Postat av: Madde

Gullklimp! De e så roligt med alla framsteg de gör för varje dag!! Kan vi inte ses någe i helgen apropå inget??!

2009-09-30 @ 14:58:52
Postat av: Marika

Letar vidare efter midjemåttsmannen...

2009-09-30 @ 15:16:39
URL: http://www.youtube.com/watch?v=O7rso5__bfY
Postat av: Lilian

Åh, vad mysigt!:o) Moffa måste ha smält som en isbit i stark sol - vilket jag antar att Kalle får honom till i vanliga fall också :o)



Mm, ibland är det bra att få höra om saker med hus som är ett "måste", så att man inte tror att det är en dröm och en dans på rosor hela tiden, så tack! ;o)

2009-09-30 @ 16:17:08
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0