Höstlov

Igår så kom kusinerna mina hit och ska tillbringa några dagar med oss, det är så skoj. Dom är ju stora nu så man kan ju tro att dom hellre skulle vilja hänga med sina kompisar(och det kanske dom vill med) men dom offrar sig iaf och ska vara här tills på onsdag.

Idag så vaknade Martin vid kl sju, han ville inte alls vara tyst utan gjorde sitt bästa för att systrarna också skulle vakna, tillslut så slog jag på tv.n och vips så var dom vaken alla och satt där som små ljus. Vi klev upp och åt frukost sen så åkte vi in till Hammerdal och handlade och hämtade Julies kattunge hos fam Ekvist:) Den är så himla söt, vill ha sällskap hela tiden och piper och låter om vi försvinner ur sikte. Vi lämnade henne dock ensammen ett tag idag när vi gick runt i byn och hälsade på alla djur. Först så gick vi och tittade och klappade hästarna, sen så gick vi till oppat och kollade på alla grisar, stora som små. Dom hade en hel del små grisar, senaste kullen var inte ett dygn ens. Rosa, prickiga och svagt brunfärgade, såå söta så:) Sen så gick vi och kollade in fåren och sist men inte minst så var vi en tur till fjöset. När vi varit på sista anhalten så gick vi en efter en hem och duschde, jag och Martin var sist kvar i fjöse men Anders och Per, Martin var djupt imponerad och satt där på huk och kollade in när Anders tvättade juvren:) Han ville inte försöka mjölka för det tyckte han va läskigt men han tyckte det var väldigt spännande att vara där.

Nu ikväll så har vi haft "fredagsmys", ätit chips, ostkrokar och godis och tittat på Mama Mia. Nu har dom minsta gått och lagt sig och Sandra och Sofie tittar på Lady och Lufsen.

Vi har varit igång hela dan som det känns, jag är rätt trött nu och kommer nog att sova gott inatt:)

Natti natti



Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad heter katten? Hälsa Sandra å Sofie :)

2009-10-26 @ 23:49:45
Postat av: Lilian

Nämen, vad roligt om Martin blir bonde!:o)



Ja, det är väl superhärligt att de fortfarande vill komma fast det mest är vuxna snart! - iaf de större



VAd mysigt det låter när ni varit iväg och spanat in djuren!:o)

2009-10-27 @ 09:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0