Helgplaner

I helgen har jag besök :)

Gika kom i onsdags och from ikväll kommer hon att bo hos mig eftersom Pekka får sin hund idag. Hon är inte säker på hur allergisk hon är numera, men tänker inte chansa och sover därför hos mig istället. Tur tycker jag!

Idag kommer även mamma sättande i DHL-bussen. Hon har med tvåsitssoffan som hör till min soffgrupp. Helt plötsligt får jag ju plats med den oxå :) Tror hon också ska bo hos mig. Vi har inte gjort några särskilda planer mer än att umgås. Det har pratats lite löst om att åka på chokladmässan i Tuk imorgon men inget är bestämt än.

Jag har dessutom lovat Elin och Pekka att jag ska se efter Olle för dom ska på 120-årsfest (4 st. 30-åringar). Nu är Pekka lite osäker hur det blir i och med att han får hunden idag så jag vet inte förrän imorron hur det blir med barnvaktandet.

Ett som är säkert är att jag ska kolla på Sverige-Danmark imorgon kl. 18:00. Kommer inte att missas för allt i världen. Jag håller tummarna väldigt hårt för att vi går vidare!!

Kram


Kommentarer
Postat av: Lilian

Vad himla mysigt med familj på besök!:o)



Jag blir såååå avis när jag hör om chokladmässan!!!:o) Har hört guld om den - man ska tydligen gå åt "fel håll" så att man orkar äta den riktigt goda chokladen när man väl kommer till den;o) Hon sa att man tror att det första är toppen tills man kommit till nästa del...



Vad är DHL-bussen?



Du kanske får två bebisar att passa;o)

2009-10-09 @ 15:59:22
Postat av: Malle

Vad kul, ni är duktiga på att hälsa på i eran familj, det är ju ändå ganska långt att åka. kram

2009-10-09 @ 18:04:16
Postat av: Madde

Åhh, chokladmässa, det lät som om de vore nåt för mig!! Nästa gång kommer vi till den!! ;)

2009-10-11 @ 19:42:45
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0