Blåbärsmonstret




Julian bara älskar blåbär! Får han blåbär till så äter han vad som helst; plättar, yoghurt, ugnspannkaka, gröt i alla dess former, fisk, kött, ja, you name it. Blåbär is the shit om du frågar honom!;o)

Frågar du hans mamma så kan det kännas lite trist när alla kläder som en gång var fina, blir lite mindre fina. Skickade nyss efter nya kläder till Julian och insåg precis att det nog kommit blåbär på varenda plagg. Tur att Vanish funkar ganska bra i af!;o)

Tänkte ha brunch här på söndag, så det är ju synd att ni bor så jädrans långt bort! Om ni vill komma så är ni bjudna i af ;o) Tänkte bland annat göra amerikanska pannkakor. Finns det ngn som inte gillar det? Och lönnsirap!:o) Ja, det finns säkert massor förresten...

Jag har två veckor utan kolhydrater nu, för på sjukhuset skulle det blivit väldigt lite näring om jag försökt följa GI och nu när jag äter pencillin är jag så sjukt sugen på saft hela tiden(???). Så jag kör två veckor med lite halvont i magen istället ;o) It's totally worth it!








Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken hilarious bild!! Tur att han blir duktigare att äta ju äldre han blir ;)



Alla älskar väl pannkakor med lönnsirap förresten!

2009-10-30 @ 11:32:04
Postat av: Marika

Vanish is the shit (om du frågar mig!!!) - ...och nu vaknade Kalle! Slut på nöjessurfandet! Puss!

2009-10-30 @ 15:27:13
Postat av: Bitta

Du ska hälla kokande vatten på blåbärsfläckar, då brukar dom försvinna. Jag brukar göra de på kvällen när jag har lagt barnen, väntar man förlänge kan de bli svårare att få bort dom! Värt att prova för de e tråkigt med fläckar på alla kläder!!!!



//Bitta

2009-10-30 @ 20:52:48
Postat av: Lilian

Inhandlade lönnsirapen ikväll:o)



Mitt största problem med Vanish har egentligen inte så mycket med Vanish att göra, utan med mitt minne - att komma ihåg att he på det på fläcken innan man trycker på tvättmaskinen... ;o)Annars är det oftast rätt bra faktiskt! :o)



Aha, kokande vatten. Ska jag nog prova också!:o)

2009-10-30 @ 22:57:04
Postat av: Marika

ibland råkar kläderna ligga i blöt m Vanish i typ en vecka hos mig!! Jag glömmer att jag lagt dem i blöt!!! :) Men det funkar det också!!! :) Bittas tips miljövänligt! Bra!

2009-10-31 @ 12:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0