Trött, tröttare och tröttast...

Det är jag det, efter den här veckan!! Men fy tusan vad bra jag har haft det ändå. Det är ju ingen som hållit mig vaken mot min vilja så man kan ju inte skylla på någon annan än sig själv. Enda smolket i glädjebägaren var att Modo förlorade igår. Fast det var ju tur att Magda fick vara glad iaf :p

Hetsstädade innan Magda kom på onsdag kväll så lite nytta har jag gjort. Ganska mycket på jobbet, barna är mer upp och ner än vanligt.

Imorgon ska jag hjälpa en kompis att flytta, Magda får haka på och hjälpa till att bära så går det fortare, hehe. Sen ska vi nog åka ut till Elin en sväng och så har Jakmani bjudit hem oss på ett glas vin och det tackar man ju inte nej till, haha! Måste ju fortsätta på trenden vi startade i helgen :)

Angående Idol så förstörde ju Eddie fullständigt Marikas låt så jag tycker det var helt rätt att han fick åka hem. Det borde han gjort för länge sen. Nu blir det svårare att säga vem som ska åka nästa vecka men jag lutar mest åt att Reza ska skickas hem. Gillar dom andra fyra för mycket.

Kram!

Kommentarer
Postat av: Marika

Vem är Jakmani? Ja, du har haft en hel del besök senaste tiden...eller kanske hela tiden sen du flyttade! Tack än en gång för härliga dagar! Drick ett glas vin för mig också!

2009-11-16 @ 13:32:24
Postat av: Jenny

Jakmani=Katta. Det är Ibbe som döpt henne till det. Katt heter tydligen på jakmani på hans språk :)

2009-11-17 @ 15:12:57
Postat av: Lilian

Håller verkligen med det du skrev om Eddie!



Härligt att vara flytthjälp - har du träningsverk idag, då? ;o)

2009-11-17 @ 21:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0