Slut på helgen...

Helgen har varit kul, tre extrabarn i huset, barnen Blixt från Görvik har varit här hela helgen, men oj så skoj de haft! Joel och Jesper har i af haft superkul! Tror de andra oxå har haft det! Visst har det varit lite bråk och kiv men de hör ju till, de har ju alltid löst problemen, eller så jag eller Kalle... Vi har inte gjort så mycket egentligen, i går lördag var vi ute i skogen och skulle leta oss en gran att märka ut till jul, men hittade ingen fin. Grabbarna blev lej och förbannad så Kalle och tjejerna gick vidare och hittade nog en gran som får duga till oss till jul. Jag och grabbarna gick in igen och började fixa lunchen i stället! Efter lunch for vi till sporthallen en sväng och tittade på volleybollturneringen.

Men i helgen har vi haft både fredagsmys och lördagsmys, å så tyckte de att vi kunde kalla i dag för söndagsmys, inte för att det var direkt lugnt och mysigt så, men vi åt en massa godsaker igen, tårta och kakor. Hade ett litet barnkalas i dag igen för Jesper. Sen var det julskyltning som gällde. Joel, Jesper och Kalle åkte brandbil, sen gick vi till Hembygdsgården och träffade tomten. Joel önskade sig en racerbil av tomten och Jesper önskade sig en tomte...! En stor..!

Ja ja, helgen är slut och nu börjar en ny vecka, eller som vi sa på lördag kväll: "Nu måste vi varva ner för i morgon blir det en ny dag!" Då titta Emma helt förvånat på mig å sa: "É re??!" 

I morgon bitti åker Kalle iväg till Bydalen och jobbar, blir borta tills på torsdag, trist, för mig i af. Men det blir nog bara en vecka, ska nog stå ut, eller vad tror Du, Malle? Vi kanske kommer bortöver Görvik nån kväll, har ju inte träffat Twaila än.

Kram på Er och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Marika

Ja, vilken härlig stor-familj ni varit i helgen! ...och förlåt för att jag helt glömde bort att berätta att vi inte dök upp på kalaset! Hjärnan var någon annanstans! Idag har vi varit ut en sväng - första gången på 8 dagar!

2009-11-30 @ 14:26:18
Postat av: Malle

Och vi har haft en underbar helg med, så himla grett att få umgås bara med vuxna för en gångs skull!! Tack!!!

2009-11-30 @ 17:50:47
Postat av: Madde

De e lugnt Marika, förstod att Ni kanske inte va friska ännu. Skönt att grabbarna äntligen är på bättringsvägen! Hoppas vi ses till helgen då? E de lördag el söndag som gäller?

2009-11-30 @ 21:08:18
Postat av: Lilian

Hi hi, nämen vill han ha en tomte i julklapp - hur tänker du lösa det, Madde?;o) Lilla gullsnutten!:o)



Ha ha, skön kommentar från Emma också!:o) Underbart att allt inte är så självklart för dem som för en annan!:o)

2009-12-01 @ 12:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0