Jack-redogörelse!!

Haha, vilket gissande som har förekommit utan min vetskap. Ni måste komma ihåg att jag inte har någon dator utan kollar mest inläggen via wappen på mobilen och då är det inte så lätt att gå tillbaka och kolla äldre inlägg!

Men Malle är den som har rätt (även om jag inte vill hålla med om att vi har smeknamn på allt och alla precis...) Jack är ett smeknamn på Katta :) Har för mig att jag svarat på en fråga från Marika vem Jakmani var förut. Och det uttalas jackmani så då är ju inte steget alls långt till Jack, hihi! Så mer spännande än så var det inte.

Händer för övrigt inte så himla mycket spännande på karlfronten för tillfället. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte kunna hålla truten när det händer något. Ni lär nog få en grundlig genomgång vare sig ni vill eller inte, haha!

Idag är jag och julpysslar i Bälgviken med Elin, Pekka och Olle. Dom har gjort kola, leverpastej, senap, pepparkakskulor, Rocky Road och Traudes rödkål. Jag har inte gjort någonting mer än att handla innan jag åkte hit för jag har julpysslat framför TV: n istället. Har ju varit sport på TV hela dagen ;)

Kram!

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh, vilket julpyssel, låter härligt, Rocky Road lät som nånting gott, va e de?! (Finns det inte en glass på affärn som heter så, eller? Kanske därför det låter så gott!) När kommer Du uppåt, Jenny?

2009-12-13 @ 21:06:30
Postat av: Lilian

Ha ha, oki:o) Ja, du lär väl hitta en polis, sjuksköterska eller lärare när det bli dags ;o)



Åh, ja, Rocky Road Fudge är ju supergott!:o) Visst var det den 28:e som vi alla skulle ses hos Marika!?

2009-12-14 @ 13:46:56
Postat av: Jenny

Det är nötter, dumle, marshmallows som man blandar ihop och lägger i en form och sen häller man smält choklad över. Enkelt och väldigt gott :) Fast jag skippar nog marshmallows nästa gång jag gör dom, tycker inte det är så gott faktiskt. Åker norrut på fredag och stannar då hos Gika ett par dagar iaf. Jag har bokat in den 28e hos Marika.

2009-12-14 @ 16:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0