Älskar semester

Jag njuter i fulla drag av att ha semester :) Det var länge sen jag bara fjantade runt så här. Först lite drygt en vecka i Kiev och nu är jag ju hos Patrik. Det innebär att jag inte är hemma och behöver göra någon nytta utan kan bara var lös och ledig och göra roliga saker, me like :)
 
Idag drog jag till Varberg och hälsade på Lena, en jobbarkompis. Hon vaktar sin kusins hus som är på semester i Grekland. Vi åkte ner till havet och badade på nakenbad. Premiär för mig på ett sånt ställe :) Fanns alla slags kvinnor där som var unga, gamla, tjocka och smala. Så det var bara att klä av sig och slå sig ner på handduken. Badade även i havet, tom på riktigt (vilket innebär att doppa huvudet enligt mig) ett par gånger.
 
Vädret var härligt, soligt och varmt. Vi strosade runt i Varberg, åt en supergod laxsallad och sen var det dags för mig att åka tillbaka till Olsfors. Patrik hade lagat middag när jag kom hem och efter vi ätit åkte vi och letade reda på en mysig badplats. Jag badade igen och håret blev rent när man tvättade det:) Det blir ju inte det i Eskilstuna. Men så bra som det blir i Jämtland blev det inte! Sen satt vi på stranden och drack lite kaffe i solskenet, underbar kväll :)
 
Nu är det fotboll på TV, ser inte så bra ut för dom jag hejar på...
 
Så här såg entrén till badet ut!
 
Posering framför Varbergs fästning.
 
Jag och Lena.
 
Jag och Patrik vid Stockasjön (kommer få besök fler gånger)!
 
Kram på er!

Semester!!

Semesten är nära, mycket nära! Jobbar i morgon och sen är jag ledig. Måste ändå säga, vad lättsamt det är att jobba! Trodde det skulle bli jobbigt att gå upp på heltid, men dom här veckorna har gått superfort och när man kommer hem på kvällen är man ledig! Skönt!
Annars är det lugnt, kallt som bara den! Solen skiner och kan man hitta en vrå med lä är dt skönt ute...men i övrigt kallt och MYGGFRITT i stort sett, alltid en fördel!
Denna vecka har Julie varit hos Amanda, kom hem nu ikväll. Emma har varit på ridläger mån- ons, så det har varit ganska lugnt här. Tobben och Sanna har varit här med Martin en dag, och det var bra för han bli så lej! Idag har Fredrik, Emma och Martin varit i Alanäs på urnnedsättning, sen åkte de till Urshvattne och fikade och hade det trevligt med familjen på Siris sida.
Jag har gått lös lite mer på rabattfronten, tog och rev bort två rabatter och gjorde jordgubbsland av den ena, får väl se hur det artar sig, ser lite mörkt ut just nu...men vi ger det en par dagar så blir det kanske hur bra som helst och förhoppningvis en massa jordgubbar.
 
Ja, mer än så händer det inte här i Görvik =)
 

Lunch med Lilian

Idag letade jag mig in till Borås och SP (=statens provningsanstalt) som ligger alldeles bredvid Lilians jobb och umgicks med henne i lite drygt en timme.
 
Vi pratade, åt en väldigt god grekisk sallad och drack lite kaffe. Ska försöka hinna med någon fler lunch med henne den här veckan :)
 
Ganska snygga tjejer om jag får säga det själv :)
Kram på er!

Kiev

Tänkte berätta om min vistelse i Kiev i bildform. Trots att det gick som det gick med fotbollen var det en upplevelse utöver det vanliga. Jag har fått blodad tand och det kommer bli fler fotbollsmästerskap för min del, var så säkra på det :)
 
Tre förväntasfulla tjejer utanför Olympiastadion i Kiev första dagen!
Hade vi svårt att hitta kom det alltid fram människor som gjorde sitt bästa för att hjälpa till. Denna gång tog priset, en kostymklädd man som faktiskt kunde engelska samt 4 poliser!
Ser ni vristträffen? Tror Zlatan kollade in min teknik innan han dundrade på mot Frankrike!
Sverige-England!
Publiktrycket var enormt. Måste har varit mer än 20 000 svenskar på plats denna kväll :)
Fick lyssna på ukrainsk folkmusik av hög klass med Oksana och hennes kompisar.
Oksana med fiolen.
Dnepr med tillhörande strand. Denna tillbringade vi 3 dagar på eftersom det var jäkligt varmt - 35 grader!
Värmen var en större plåga för mig än vad det ser ut på denna bild...
...tur det fanns vatten!!!
Sightseeing. Kiev är en fin stad!
Carros iPhone med tillhörande förstärkare (inköpt på Claes Ohlsson för 39 kr) gav oss mycket glädje :)
Vi delade huset med 6 väldigt trevliga svenska grabbar och 5 mindre trevliga holländare! Oleg (Oksanas man, sitter framför).
Skönt att det slutade med en seger! Heja Sverige :)
"Vi har Zlatan, vem är Ribèry, vem fan är Ribèry, vem fan är Ribèry?!"
 

Pyssel

Vi har fått till själva stommen på carporten och nu är det lagt grus, i carport och på vägen ner på gården och framför bron. Det som fattas är att vi ska fylla ut med jord, brevid och bakom carporten och lite emot grusgången på vissa ställen där det har blivit förstört!
Det viktigaste av allt är ju att rabatten är klar =) Håller nu bara tummarna att alla blomstren tar sig!
Till veckan ska Fredrik beställa panel och så blir det väggar förhoppningsvis =)

Rabatt

Vilket jobb att göra en rabatt, speciellt när jorden är som betong! Så här blev den iallafall :)


Sista skälvande minutrarna...

...innan jag tar semester tänkte jag ägna åt att skriva ett blogginlägg :)

Har inte blivit så mycket av den varan på sistone och inte lär det bli mer i sommar heller om jag känner mig själv rätt. Men förhoppningsvis får jag träffa er live istället :)

Ska till Bälg en snabbis innan jag drar hem och börjar packa. Har inte förberett så mycket ännu, ni känner ju mig sista-minuten-Jenny!

Hur som helst ska det bli fantastiskt roligt att få göra denna resa!!!!!!!!! Tänker inte låta mig nedslås av förlusten igår kväll. Som jag sa till Carro och Malin "tur att vi slapp se den match de förlorade, nu får ju vi se de två de kommer vinna istället". Det gäller att tänka positivt, eller hur :)

Vi åker mot Arlanda kl. 8 imorgon bitti och flyger sen kl. 11 via Moskva till Kiev. Ganska lång väntan i Moskva har jag för mig så jag tror inte vi landar förrän 22 ukrainsk tid. Där ska Oleg och Oksana möta upp oss with a sign marked O&O på så vi vet vilka vi ska leta efter. Sedan kör de hem oss till sitt hus där vi ska få hyra ett rum. Om jag har förstått det hela rätt så bor de ca. 10 minuters bussresa från city, så det känns ju helt okej.

Sedan blir det nog fotboll för hela slanten i 8 dagar!! Ska se om jag kan hitta något internet så jag kan hålla er posted :)

Kram, kram, kram från mig som upplever min bästa tid någonsin för tillfället :)


Helgen som var

Är hemma igen efter en helg i Umeå! Jag måste bara säga att jag är väldigt stolt över syster som kämpat sig igenom den här studietiden, den har inte direkt varit helt enkel för henne, men hon har fixat det och nu har hon även fått jobb!! Så himla bra jobbat!!
Själva helgen var toppen, kul att få vara med nästan hela familjen och alla barn! Jessica jobbade och kunde inte vara med:(
Tiden gick alldeles för fort men man får vara glad för de tillfällen som ges!
Idag åker Fredrik till Stockholm och det här är hans sista vecka innan semester, sen är han ledig i 7-8 veckor, känns alldeles jättebra! Först och främst ska vibygga klart carporten och sen tror jag att Fredrik ska få semester på riktigt =)


Sommarlov

Hej hopp!
Hade opponering idag och har nu suttit och gjort några ändringar i uppsatsen. Nu väntar vi bara på handledarens kommentarer och så får vi se om den bara är att lämna in sen då=) Så nu kan jag säga att jag har sommarlov!!! Att jag jobbar i drygt tre veckor till det är en annan femma, blir på ett helt annat vis, då kan man slappna av och behöver inte gå och fundera så mycket...går mest på rutin =)

Imorgon är vi lediga och då ska vi vara hemma och göra mest ingenting, Mathias ska vi få träffa och det blir ett alldeles utomordentligt bra sätt att fira vår nationaldag på! Vi sjöng nationalsången i bilen på vägen hem från ridskolan och jag är så impad över att Julie och Emma kan den än, var ett tag sen dom lärde sig den! Tror det var i samband med att vi var och tittade på hockey eller nått=)

I helgen ska vi till Umeå för då tar Marie examen, måste säga att jag tycker att hon gjort det bra! Det ska bli himla roligt att åka upp!

Kram

RSS 2.0