Huset!

Ikväll har jag bakat bullar och kolakakor. Just nu sitter jag och tittar på Patrik som skruvar ihop nattduksbord. Vi for på IKEA idag och handlade upp en massa pengar. Jag tyckte det blev ganska billigt men Patrik var av en annan åsikt... Haha!
 
Vi köpte bl.a. bestick, glas, knivlist, hänglist och stolsdynor. Så det ser lite annorlunda ut nu i köket än vad det gör på bilden. Om jag nu får till det och kan bifoga bilder vill säga...
 
Imorgon ska vi åka till lägenheten och städa det sista. Det som är kvar är fönsterputsning. Sen kommer Tobbe med familj på besök. Ska bli jätteroligt att få träffa dom!
 
 
Vardagsrummet ur lite olika vinklar.
 
Ena toaletten, den vi använder mest :)
 
 
Sovrummet!
 
Köket!
 
Hallen!
Gästrummet, med racermålningen som ska fixas till inom kort :)
 
Lite suddiga bilder man jag hoppas ni får en liten känsla för hur det ser ut här! Skynda er hit nu!
Kram
 
 
 
 

Babyboom

Kolla in reportaget i Strömsundsbilagan!

http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx?gKey=n0j84hk6


En månad

Otroligt vad tiden går fort. Det är lite skrämmande ibland faktiskt. Nu är det snart slut på januari. Usch, man ska inte klaga på tiden, utan hellre bara njuta av nuet, och inte stressa upp sig. 
Emil blev en månad igår, och jag tycker han växer för varje dag. Har inte varit å vägt han på ett tag, men ska dit nästa vecka. Han äter bra, men han kräks rätt mycket. Inte några kaskadkräkningar, men ändå. 
Vi gör inte så mycket om dagarna, och särskilt inte nu när det är så kallt. Vi har varit ut på två barnvagnspromenader än så länge, och det verkade Emil gilla då han sov länge då! Annars är det inte så långa sovstunder han har. I natt har vi sovit rätt bra faktiskt, bäst hittills, då han sov från ca 23 till 2. Men när jag tog upp han kl 2 så var han inte alls hungrig utan somnade om i min famn. Så jag la ner honom i hans säng igen och då sov han till 4.30. Så då vaknar man av att vara sprängfull me mjölk i stället!!
Han har lite skrikstunder på kvällen ibland, men inte alls så farligt. Skriker han en timme så tycker man ju att han skrikit hela kvällen! Funkar rätt bra att bära honom i bärselen i alla fall, så det är ju skönt. Han verkar gilla den.
Joel å Jesper är duktiga storebröder å hjälper till å tar hand om lillebror. :) 

Måndag

Idag är det en slappar dag, till att börja med! Jag och Fredrik sitter å fikar lite, Martin och David spelar Spindelmannen spel och snart kommer Tobben och Sanna hit och leker :-)
Sjukdomarna har letat sig hit, Tobben har hiskelig hosta och Julie har haft feber! Emma hade huvudverk igår men var pigg i morse som tur var:)
Det är kallt idag -25 och jag måste ut och kärra in lite ved så att de här hemma inte behöver frysa när jag drar till Falun! Blir en snabbtur den här gången, åker ner till Camilla i Gnarp idag, till Falun över dagen på Tisdag och sen hem igen!
För tillfället är jag ute och letar boende på Gotland i sommar! Vill åka när jag fyller år, hitta en stuga som ligger ganska nära farmor och som inte kostar 10 000 för en vecka, inte helt lätt:( Men det löser sig nog:-)
Skulle vara skoj om någon fler vill åka ner samtidigt som oss!!!
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, rätt grett det:-)
Kram


Mitt nya kök

Ikväll borde jag väl egentligen packa upp nån låda... Vi har måååånga kvar! Men det kändes roligare att baka så jag har gjort en tekaksdeg i mitt nya kök. Känns fantastiskt med alla ytor :-)

Flera flyttbilder


Bilder

 

Flyttar

Verkar ha blivit nåt krångel med inlägget jag gjorde igår!!! Hur som helst drog vi igång igår morse. Patrik hämtade lillbussen på OK och så började vi bära. Malin och Carro kom kl 10 och hjälpte till, tack för det! Vi fick köra 3 vändor. Men då hade vi kört all elektronik på fredagskvällen i saaben. Elin med familj kom igår eftermiddag och hjälpte till att packa upp och riva runt grejerna, haha! Olle hade på sig snickarbyxorna eftersom han sett Patriks verktygslåda 😊 Vi gick och la oss kl 1 och nu efter en lååång sovmorgon ska vi fortsätta feja. Sen idag kommer Bälgarna, Carro och Malin hit. Det blir premiär för cementringen och korvgrillning! Så välkomna hit!!

Vålådalen

Vi har nu haft en supermysig weekend i Vålådalen tillsammans m nära och kära! Det ända som är trist är att tiden går så fort och i morgon ska vi packa ihop och bege oss hemåt! Vi( barnen) har åkt skidor, vi har åkt pulka, badat i tunna, bastat och lekt i en stor fin sporthall, ätit och druckit gott! Det finns en hel del att hitta på och tiden känns inte riktigt räcka till! Idag har det regnat på eftermiddagen men det gjorde inte så mycket! Hit åker vi gärna igen!!
Väldans så bra har vi haft det :)


RSS 2.0