Semester!!

Semesten är nära, mycket nära! Jobbar i morgon och sen är jag ledig. Måste ändå säga, vad lättsamt det är att jobba! Trodde det skulle bli jobbigt att gå upp på heltid, men dom här veckorna har gått superfort och när man kommer hem på kvällen är man ledig! Skönt!
Annars är det lugnt, kallt som bara den! Solen skiner och kan man hitta en vrå med lä är dt skönt ute...men i övrigt kallt och MYGGFRITT i stort sett, alltid en fördel!
Denna vecka har Julie varit hos Amanda, kom hem nu ikväll. Emma har varit på ridläger mån- ons, så det har varit ganska lugnt här. Tobben och Sanna har varit här med Martin en dag, och det var bra för han bli så lej! Idag har Fredrik, Emma och Martin varit i Alanäs på urnnedsättning, sen åkte de till Urshvattne och fikade och hade det trevligt med familjen på Siris sida.
Jag har gått lös lite mer på rabattfronten, tog och rev bort två rabatter och gjorde jordgubbsland av den ena, får väl se hur det artar sig, ser lite mörkt ut just nu...men vi ger det en par dagar så blir det kanske hur bra som helst och förhoppningvis en massa jordgubbar.
 
Ja, mer än så händer det inte här i Görvik =)
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad hände med att bli trädgårdsmästare Malle?! Ser fram emot att få äta jordgubbar hos dig :)

2012-06-28 @ 21:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0