Tillfreds!

Känner mig tillfreds just nu :) Har precis sytt färdigt kapporna till Elins två andra köksfönster och det blev himla snyggt! Är lite sugen på att börja sy mina köksgardiner men jag tror inte jag hinner färdigt förrän det blir så sent och då är det bättre att vänta.

Har förberett ett Förintelsearbete till imorron. Vi ska bla titta på en film som är fruktansvärt hemsk. I början tänkte jag att de skulle få se hela men nu har jag ändrat mig, jag ska bara visa halva. Stänger av när de värsta filmsekvenserna börjar. Anledningen är att en av killarna helt plötsligt började göra hitlerhälsning, rita hakkors och avbilda Hitler på sin bildmapp idag. Istället för att rusa fram och riva sönder hans papper (vilket jag hade gjort om jag handlat instinktivt) bet jag mig i läppen och tänkte efter lite. Tror inte det fått önskad effekt om jag talar om för honom att han inte får rita Hitler, vill att han själv ska känna att han inte vill det. Hoppas det går som jag vill imorron :)

Har ni bestämt er vad ni ska ha på er på bröllopsfesten förresten??! Det har inte jag... Får man strunta i kjol/klänning??

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Madde

Klart Du får strunta i kjol el klänning!! Ha det som känns bekvämt!



Hoppas filmvisningen gick bra, blev det önskad effekt? Kram

2010-10-07 @ 06:31:43
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Lilian

Du är en snäll syster som syr hennes före dina egna!:o)



Du var duktig som höll dig och det var nog det smartaste. Jag vill höra hur det gick sen!:o) Vilken film?



Nej, har inte bestämt mig än heller... Måste nog köpa ngt, men allt är ju så kort jämt - oavsett om det är kjol/klänning eller finbyxor!:o/ Ska ta på mig lite självförtroende och gå ut och shoppa ngn dag!;o)



2010-10-07 @ 14:05:26
Postat av: Jenny

Det gick bra! Han som ritat herr H ville ha ett nytt papper och var noga med att riva sönder det gamla i små bitar! Filmen jag visade hette Shoha (stavas det så?) - Förintelsen.



Har för övrigt hittat ett linne om jag kände mig snygg och bekväm i så det blir det :) Du kan få lite av mitt självförtroende Lilian så går det lätt att handla :)

2010-10-09 @ 15:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0