Avslutningskonferens

I helgen har jag varit på avslutningskonferens i mitt fotbollsprojekt Förbundsledare 2010. Lite vemodigt att det är över faktiskt. Det har varit jätteroligt och lärorikt och jag hade nog inte jobbat med fotboll på samma sätt idag om jag inte fått chansen att vara med i projektet för 3 år sedan. Att jag har fått se en massa bra fotboll gör ju inte heller saken sämre. Förhoppningsvis kommer jag få fortsätta se fotboll av hög klass även i fortsättningen!!

Innehållet på konferenserna har alltid varit bra men den här gången var det nog top notch! Två helt underbara föreläsare som gjorde att man var på alerten hela tiden trots att de höll på i 3 timmar var. Andreas Hagström - Gruppdynamik och Jens Lindqvist - Bättre möten. Fick även lyssna på Lagrell en liten stund och det är ju inspirerande på ett annat sätt :)

På programmet stod middag och tävling på lördagskvällen och det förväntade jag mig mycket av! Dock var besvikelsen stor när jag insåg att vi skulle tävla i plastgitarr!!! Om ni inte visste det så tycker jag att Guitar Hero är något av det töntigaste en vuxen människa kan ägna sig åt. Förstår att barn och ungdomar tycker det är roligt men att vuxna gör det tycker jag är mycket märkligt. Som ni vet så tycker jag inte att dataspel och TV-spel över huvud taget är speciellt roligt. Men är man en tävlingsmänniska så är man. Så jag, Elin från Västerbottens FF och Jens och Mattias från Stockholms FF som hade bildat ett lag gjorde oss redo. Då upptäckte jag en mikrofon och då kändes allt plötsligt mycket lättare eftersom sång är mera mitt område! Vi sopade mattan med övriga lag kan jag väl bara tillägga! Sång 100%, plastgitarr 88% och plasttrummor 93%. Tyvärr vann vi inte eftersom den något åldersstigna juryn inte hade hört Sex is on fire med Kings of Leon :) Ett av lagen, med väldigt dålig spelprocent för övrigt, framförde Ring of fire med Johnny Cash och det gillades av juryn! Kvällen avslutades med dans tillsammans med ett gäng från Nordea. Jag gick inte och la mig förrän 2:30 och det var länge sen kan jag säga :)

När jag kom hem igår kväll var jag slö. Fanns en massa saker jag borde gjort men jag kollade på TV istället.
Kram!

Kommentarer
Postat av: Lilian

Det lät ju hur QL som helst!:o) Vad bra, då kan vi ju spela Rock Band här någon gång!;o)

2010-10-25 @ 21:57:50
Postat av: Anonym

Det är så bra att tvn finns. :D

Föresten, vad tycker du om min blogg? Då menar jag inte designen som jag nyss har ändrat efter en omröstning på hur den skulle se ut, utan innehållet. Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)

2010-10-26 @ 02:47:58
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Madde

Låter som en helkul helg!!



Jag hoppas att vi ska slå 2.30 kommande helg...! :)

2010-10-26 @ 18:36:55
URL: http://mystepsisters.blogg.se/
Postat av: Malle

Det skulle va kul!!

2010-10-26 @ 21:00:40
URL: http://mystepsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0